Wie wat

Sklad is het bouwkundig ontwerp- en tekenbureau van Henk Koster. Henk Koster volgde na zijn studie HTS Bouwkunde enkele jaren de Academie van Bouwkunst in Groningen. Deze opleiding versterkte de passie voor architectuur en de ambitie om hier aan bij te dragen ging niet meer verloren. Na vele jaren ervaring als bouwkundige op meerdere architectenbureaus startte hij in 2010 Bouwbureau Sklad.

Bouwbureau Sklad is een bureau met een architectonische ambitie voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgever. Die ambitie beperkt zich niet tot een gevelbeeld maar is nog meer het creëren van karaktervolle ruimtes waar daglicht en uitzicht aangename leef- of werkplekken vormen. Hedendaags bouwen beperkt zich niet tot architectonische kwaliteiten. Onze toekomstige generaties hebben recht op een gezonde aarde met een leefbaar klimaat. Het gebruik van duurzame materialen, energiezuinig bouwen en indien mogelijk hergebruiken van bestaande bouw is daartoe een voorwaarde.

Uw ontwerp- en tekenopdrachten worden uitgevoerd in een 3D tekenprogramma. Door middel van perspectieven en digitaal doorloopbare 3D modellen krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw bouwproject. Voor de bouwer kan een digitaal 3D bouwmodel veel meer nauwkeurigheid en informatie bieden dan het traditionele 2D tekenwerk. Het is bewezen dat de faalkosten (herstel van bouwfouten) in de bouw door het efficiënt gebruik van deze 3D modellen met ca. 10% verminderd kunnen worden.

Bouwbureau Wat ? Het woord ‘Sklad’ betekent ‘samen te werken’. Henk Koster en U.